"Семейно танго"

от Стоичко Миличин

Разбери още... Купи сега


*Може да закупите оналйн.

ebook

Стоичко Миличин

Автор - Психолог.....


author

За автора


Дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и квалификация придобита в България и Русия.

Основни направления
Лични кризи, страхове, депресивни състояния, преодоляване на зависимости, семейна терапия. Бизнес психология.

В  свят на егоизъм не е лесно да свържеш съдбата  си с друг човек. Връзката с партньора е несравнимо по-дълбока и интензивна от всичко в живота. За да направим съвместна стъпка, трябва  много силно да усещаме любимия и взаимно да се настроим в общ ритъм. Липсата на разбиране блокира отношенията  и води до разпада им. Любовта не търпи нерешителност, невнимание, страх и жестокост. Страхувайки се да разкрием себе си и партньора, не можем да направим и крачка към съвместното щастие.

Точно като в тангото.

Как да танцуваме нашето „ Семейно танго“, наслаждавайки се на много любов и страст, ни учи Стоичко Миличин.

Известният пловдивски психотерапевт, преподавател и консултант, увлекателно открива пред нас правилата и стъпките на любовния танц.

След бестселъра си „Огледало без рамки“, където ни отведе по пътя на личното щастие, новата му книга ни подарява рецепта за семейно благоденствие.

И още повече – уникалният му стил, който носи наслада от всяка отворена страница.


-Добре, ако трябва с някоя метафора да опишеш женския и мъжкия мозък, на какво би ги оприличил?

Чакай да помисля. Мисля, че някъде бях чувал следното описание, което много ми хареса. Главата на жената е като голяма дамска чанта, пълна с невъобразимо количество неща и всяка дреболия в нея може да изгради безкраен брой логическо емоционални връзки, дори само с една от вещите, намиращи се там. Когато е спокойна, тя, без да се замисля, чисто инстинктивно, с една ръка, от първото бръкване лесно и точно намира това, от което се нуждае в момента. А какво се случва, когато страсти и чувства затъмнят сетивата й - всички сме виждали какво лудо ровене настава, последвано от изсипване на цялото съдържание върху масата или направо на пода, което обикновено не води до намиране на необходимата вещ. Така и се изразявате. Много ми харесва изразът: когато жена ви е ядосана, замерете я с портфейла си и стойте на безопасно разстояние, докато не се успокои.

Виж още...

Заяви книгата онлайн

Цена на всяка от книгите: 25 лв

Плащате при получаване!

При поръчка на голям брой книги, цената на доставка може да нарасне незначително спрямо обема и теглото на пратката.

Заявката беше изпратена. Ще се свържем с вас за уточнение на детайлите!
Трябва да изберете поне една книга!

Изберете книга за поръчка


Брой книги:
Брой книги: