Стоичко Миличин е дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология, с дългогодишен опит и квалификация, придобита в България и Русия. Помага за преодоляване на различни душевни състояния, без използване на медикаменти.

– Често използваме в ежедневието си израза „Боли ме душата!“. Как боли душата?
– Това е строго индивидуално, тъй като всеки влага в този израз нещо, в зависимост от моментното си състояние. Дали е загуба на близък човек, дали е някаква любовна мъка, дали е неосъществена мечта… Душата може да боли по много хиляди причини, които всеки лично си изживява вътре в себе си.

– Към вас сигурно са се обръщали българи с тези думи? Какъв беше последният ви такъв случай?
– Да, разбира се. Последният ми случай беше много нетрадиционен, защото става въпрос за човек, който имаше игрови проблеми – беше комарджия. При него болката беше от това, което виждаше, че причинява на близките си и на семейството си. Вижте колко различни са нещата – човекът, който наранява, страда от това, което причинява на другите, и в същото време не може да се откаже от този си навик. За щастие, решихме проблема. Вижда се как душата може да боли от това, че причиняваш страдание на другите, при това – съвсем осъзнато.

Вижте още на: blitz.bg

 

Консултантска агенция 100M Consult

Какво е консултирането за 100М? - Това е помощ оказвана на клиентите ни във всяко направление на тяхната дейност – икономическа, финансова, кадрова, маркетингова, управленска. Главната ни задача е повишаване ефективността на компанията, както като цяло, така и в частност за всеки отделен служител.

www.100mconsult.com