Няма болка, от която да не можем да се отървем!

Това е строго индивидуално, тъй като всеки влага в този израз нещо, в зависимост от моментното си състояние. Дали е загуба на близък човек, дали е някаква любовна мъка, дали е неосъществена мечта...

Прочети още ...

Сериалите „зомбират” възрастните хора

На първо четене възрастните хора са обсебени изцяло от медиите, защото по този начин те компенсират възможностите си за общуване. При по-голямата част от тях вече са ограничени възможностите за истинско общуване.

Прочети още ...

Емоциите наистина ни разболяват

Какво представлява депрограмирането на болестите и как емоциите ни предизвикват заболявания, разговаряме със Стоичко Миличин, психотерапевт.

Прочети още ...

6 неща, които очакваме от брака

Всяко момиче мечтае да бъде принцеса и като в приказките да се появи принцът на бял кон, който да се ожени за нея, а след това двамата да живеят щастливо дълги години

Прочети още ...

Всеки неуспех и труден момент в живота ги складираме като чувство за вина!

Вестник Доктор бр22/2015 Темата на броя: Душевните страдания
Стоичко Миличин: Душевните терзания
БЪЛГАРИТЕ РЯДКО ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ ПСИХОТЕРАПЕВТ

Прочети още ...

Мъдрост от Виктор Франкъл

"Ако надценим човека до нас му даваме шанс да бъде по добър от колкото е до този момент."

Прочети още ...

ДУШЕВНАТА БОЛКА СЕ ЛЕКУВА С ЛЮБОВ

В основата на всеки проблем лежи обидата, непрошката, отмъщението, завистта, ревността, негативното отношение към децата, съпруга, началника, към себе си...

Прочети още ...

Жестокостта към хора и животни.

Благодарение активната позиция на Николета Ангелова и "Анимал хоуп България" всички научихме за нечовешкото отношение към наш четириног събрат.

Прочети още ...

Чувството за вина завладяло всеки един от нас

Вината е силно оръжие срещу самия човек, който я притежава. Тя по-скоро го съсипва отколкото да го прави щастлив.

Прочети още ...

Безсъние. Нарушения на съня.

Нормалната продължителност на съня варира от 4 – 5 часа, до 10 – 12 часа при различните хора. Съществуват здрави - кратко и дълго спящи, като единствения критерий е чувството за отмора след съня.

Прочети още ...

Консултантска агенция 100M Consult

Какво е консултирането за 100М? - Това е помощ оказвана на клиентите ни във всяко направление на тяхната дейност – икономическа, финансова, кадрова, маркетингова, управленска. Главната ни задача е повишаване ефективността на компанията, както като цяло, така и в частност за всеки отделен служител.

www.100mconsult.com