“Ако някога сте чували за лековитото докосване и сте си задавали въпроса – Какво е това?”

 

Рейки е древно изкуство за физическо, психическо и духовно изцеление чрез предаване на енергия през ръцете. Рейки е японска дума (Рей – космос, Ки – енергия). Това е универсална животоотдаваща енергия и може да бъде използвана за всички цели, условия и ситуации. Тя е навсякъде около нас, а също и вътре в нас. Това не е начин за диагностициране.

 

Възможностите и са неограничени, доказала е ефективността си в много направления, ускорява заздравяването на рани, дава възможности за лечение от разстояние, способства за развитието на скритите заложби на личността и най – вече няма странични ефекти.

 

Рейки ни позволява отново да се докоснем до отдавна забравената и пронизваща целия ни живот енергия и ни учи отново да обикнем себе си. Тя ни помага да преодолеем изкуствено създадения разрив между човека и природата, за да можем отново да заживеем в хармония. Това е прекрасна система за помощ на тялото и духа и може да се приема както отвън така и да я подаваш сам на себе си. Няма значение от времето и мястото, стига да се чувствате комфортно.

Как да преживеем паниката от корона вируса без да загубим разсъдъка си!

След няколко дни активна работа по проблема с настаналата паника се опитвам да дам отговор на най честите въпроси в кратко видео. 

Прочети още ...

Психология на влиянието в Шейкър по БНР


Стоичко Миличин пред Дора Башакова по БНР 27.10.2019

Прочети още ...

Консултантска агенция 100M Consult

Какво е консултирането за 100М? - Това е помощ оказвана на клиентите ни във всяко направление на тяхната дейност – икономическа, финансова, кадрова, маркетингова, управленска. Главната ни задача е повишаване ефективността на компанията, както като цяло, така и в частност за всеки отделен служител.

www.100mconsult.com