“Ако някога сте чували за лековитото докосване и сте си задавали въпроса – Какво е това?”

 

Рейки е древно изкуство за физическо, психическо и духовно изцеление чрез предаване на енергия през ръцете. Рейки е японска дума (Рей – космос, Ки – енергия). Това е универсална животоотдаваща енергия и може да бъде използвана за всички цели, условия и ситуации. Тя е навсякъде около нас, а също и вътре в нас. Това не е начин за диагностициране.

 

Възможностите и са неограничени, доказала е ефективността си в много направления, ускорява заздравяването на рани, дава възможности за лечение от разстояние, способства за развитието на скритите заложби на личността и най – вече няма странични ефекти.

 

Рейки ни позволява отново да се докоснем до отдавна забравената и пронизваща целия ни живот енергия и ни учи отново да обикнем себе си. Тя ни помага да преодолеем изкуствено създадения разрив между човека и природата, за да можем отново да заживеем в хармония. Това е прекрасна система за помощ на тялото и духа и може да се приема както отвън така и да я подаваш сам на себе си. Няма значение от времето и мястото, стига да се чувствате комфортно.

Всеки неуспех и труден момент в живота ги складираме като чувство за вина!

Вестник Доктор бр22/2015 Темата на броя: Душевните страдания
Стоичко Миличин: Душевните терзания
БЪЛГАРИТЕ РЯДКО ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ ПСИХОТЕРАПЕВТ

Прочети още ...

Мъдрост от Виктор Франкъл

"Ако надценим човека до нас му даваме шанс да бъде по добър от колкото е до този момент."

Прочети още ...