Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) или Техника за Емоционално Освобождение (ТЕО) е най-популярната и бързо разпространяваща се техника влизаща в състава на иновативната школа „Енергийна Психология”. Представлява една ефективна комбинация от древното лечителско изкуство на изтока и съвременните достижения на психологията, психотерапията, невропсихологията и квантовата физика. Тази техника е наричана „емоционалната акупунктура”, при която нуждата от използването на акупунктурни игли е отпаднала.

 

ТЕС може да бъде ефективен метод при следните психологически и физиологични проблеми:

 

Зависимости от различен характер, тревожност и панически атаки, нощно напикаване при деца, компулсивно–обсесивно разстройство, депресия, паразитни навици, инсомния, болезнени спомени, кошмари, посттравматичен стрес, страхове и фобии включително страх от говорене пред публика, страх от височини, страх от летене със самолет и др.

 

Алергии към различни субстанции, както и такива с неизяснена етиология, дихателни дисфункции, болков синдром, мигрена, болки в гърба и врата и др., странични ефекти от медикаменти, стомашни проблеми и много други.

 

Можете да ползвате ТЕС за да:

Повишите концентрацията си, себеоценката си, емоционалния самоконтрол. Да ускорите възстановителните процеси след и по време на боледуване. Да повишите резултатите си в училище, работата и спорта.

 

ТЕС се основава на откритието, че нарушеният баланс на енергийната система на тялото има дълбок ефект върху емо­ционалното и психичното състояние на индивида.

 

Коригирането на тази липса на равновесие, постигано чрез стимулиране на определени точки от тялото, обикновено води до скорошно облекчение и по-голямата част от пробле­мите изчезват за минути!

 

При ТЕС няма хирургическа намеса, никакви игли, хапчета, билки или силови манипулации на тялото. Прилагането на Техниката за Емоционално Освобождаване е свързано с  използването на  леки потупвания на опреде­лени точки по лицето и тялото, броене, тананикане, въртене на очите и изговаряне на определени фрази.

 

Изключително бързи резултати се постигат особено често, когато проблемът е сведен до конкретно неприятно съ­битие или момент в живота.

 

Някои проблеми са свързани с по-комплексни емоции и за тяхното елиминиране е нужно повече време – може би два или три кратки сеанса. За щастие най-сложните случаи, които изискват от дни до няколко седмици, са малко.

 

Чрез ясно осъзнаване на нещата, човек би мо­гъл активно да преобрази същността на живота си, така че да е изпълнен с любов, здраве и благополучие. Ползването на тази нова техника е ключ към личностното развитие и преобразяване.

 

ТЕС е прост, и мощен процес, който е в състояние дълбоко да повлияе на активността на гените, здравето, самочувстви­ето и поведението ви.

Как да преживеем паниката от корона вируса без да загубим разсъдъка си!

След няколко дни активна работа по проблема с настаналата паника се опитвам да дам отговор на най честите въпроси в кратко видео. 

Прочети още ...

Психология на влиянието в Шейкър по БНР


Стоичко Миличин пред Дора Башакова по БНР 27.10.2019

Прочети още ...

Консултантска агенция 100M Consult

Какво е консултирането за 100М? - Това е помощ оказвана на клиентите ни във всяко направление на тяхната дейност – икономическа, финансова, кадрова, маркетингова, управленска. Главната ни задача е повишаване ефективността на компанията, както като цяло, така и в частност за всеки отделен служител.

www.100mconsult.com